מחבר |
הודעה |
|
שלום קבלתי אישור מההנהלה (אשתי)להפוך את המחסן שלנו בבית לחדר סטריאו חדר בגודל 2.4 על 2 מטר. האם קרטוני ביצים יפחיתו מההד שיש לי בחדר? לא מחפש להשקיע כסף על פתרונות אחרים, וקרטוני ביצים יש לי במשק בשפע. תודה מראש.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
כן. לא בדיוק ברמה אולפנית, אבל כן. אהה, רוצים ת-מ-ו-נ-ו-ת 
_________________ ללכת למקדונלדס בשביל סלט זה כמו ללכת לZונה בשביל חיבוק.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
בוב, צבע אותם עם איזה ספרי שחור שלא יראה ג'יפה וגם תרוויח לוקשיין מתאים לק"ב עתידי.
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
עוסק בתחום
|
 |
 |
|
שלא תעז !
הקרטונים האלה אמנם קצת מייבשים את החדר אבל אחרי כמה חודשים\שנים אתה פשוט תשב בחדר עם בערך חצי מליון - נמלים\ג'וקים\ברחשים ומה לא, בין ובין הקירות .
החדר די קטן , האם ההד עדיין ישנו לאחר שהכנסת את כל הציוד שלך אליו ? יש לך שם ספה לשבת ? כונניית עם קצת דיסקים וספרים ? שטיח קטן ואולי וילון לחלון (אם ישנו) יעזרו גם . אני כמעט בטוח שזה יעזור לך ברמה כזו שתוכל להנות .. אם עדיין לא עוזר. השקעה של 200-300 שח לשתיים שלוש פלטות סונקס חתוכות יעשה את העבודה .. (למרות שאמרת שאתה לא רוצה להשקיע יעודי באקוסטיקה )
_________________ אביעד בריד - Byrdio VYGER / RAAL /CH Precision /Aries Cerat /Kharma /Clarisys audio /Boenicke /J.Sikora VYDA lab /Pink Faun / Aidas - Etsuro - SAEC - SOtM - CSport - Fono Acustica
טל - 052-6161-497 Gמייל - byrdparis@gmail.com
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
עוד שאלה אחת כמה מהשטח לכסות? גודל החדר הוא 2 מטר על 2.4 גובה התיקרה 2.85 יש חלון ודלת. את התיקרה אני מכסה לגמרי. וכמה לכסות מהקירות?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
כבר העברת לשם את המערכת והריהוט הנלווה?
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
אני לא מוטרד מחרקים וזוחלים החדר מבודד מאד וגם מודבר הייטב רהיטים אין בכלל, רק אני המערכת וכיסא.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
עדיין לא העברתי כלום רוצה לטפל באקוסטיקה לפני העברת המערכת לשם.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
אני חושב שיהיה לך קשה מאוד לתכנן מראש.
אני ממליץ לך להכין את החדר ברמה הכללית (לצבוע/לסדר - מה שצריך), להעביר את המערכת ולחבר.
אם תמצא שיש לך חדר מאוד מהדהד תוכל להתחיל לפזר "קרטונים", תתחיל באזור המערכת.
אם תמצא שהחדר בכללי בסדר אבל יש לך בעייה של עודף גבוהים תתחיל לפזר קרטונים בנקודות ההחזר הראשונות (כלומר נקודת המפגש של קו דמיוני ממך לבין כל קיר לבין הרמקול בזוית שווה).
חדר "חי" לא חייב להיות משהו רע, כדאי לשמוע לפני שמחליטים להרוג אותו.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
אלוני התקרה מאד גבוהה ויש המון הד רהיטים לא יהיו שם לכן מה שנישאר לי זה קרטוני ביצים או ספוגים של אריזות בעובי 5 ס"מ 60 על 60 ס"מ. יש לי כמה חתיכות מה ניראה לך?
|
|
חזור למעלה |
|
 |