מחבר |
הודעה |
חבר האתר
|
 |
|
שלום לכולם.
בחול המועד פסח, יצא לי להיות במרכז (בעה). אני מתכוון לנצל זאת בין היתר, לרכישת תקליטים. אשמח לקבל המלצות על חנויות טובות (שם + כתובת). כן, הכוונה בהחלט גם חנויות שמחזיקות יד2. (באיכות טובה כמובן).
בזמנו יצא לי להיות בחנות שנקראת חוד-המחט. ממש חנות טובה, אחלה סחורה היתה שם של יד2. לדאבוני שמעתי כי היא נסגרה. זה נכון?
מרכז לדידי - תא, רמת-גן, הרצליה, גבעתיים.
המון תודה.
_________________ דרך אויל ישר בעיניו ושומע לעצה חכם
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
חוד המחט קמה לתחייה בפסאז' דיזנגוף (נכון ללפני חדשיים שלושה לפחות...) ויש בתל אביב גם:
האוזן השלישית חור בשחור OFF THE RECORD
_________________ תנו לייק, בחייאת: http://www.youtube.com/watch?v=n5fpamNooIo האיש הכי חרמן על סקרצואים בעולם!!
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
דמינישט כתב: מרכז לדידי - תא, רמת-גן, הרצליה, גבעתיים.המון תודה. המרכז שאתה זקוק לו הוא כמה דונמים כשרים שבין דיזנגוף, המלך ג'ורג', פרישמן ושלמה המלך. 4 חנויות- דיסק סנטר, האוזן השלישית, חוד המחט, חור בשחור.
_________________ folknrock
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
אילים. המון תודה.
שמעתי כי האוזן השלישית קצת יקרה. בכל מקרה אבדוק. מקווה כי אצליח לדלות אי אלו מציאות.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
eyalp כתב: דמינישט כתב: מרכז לדידי - תא, רמת-גן, הרצליה, גבעתיים.המון תודה. המרכז שאתה זקוק לו הוא כמה דונמים כשרים שבין דיזנגוף, המלך ג'ורג', פרישמן ושלמה המלך. 4 חנויות- דיסק סנטר, האוזן השלישית, חוד המחט, חור בשחור. מוסיף את OFF THE RECORD על דיזנגוף גם כן, תקליטים במצב קוסמטי מצוין (אבל לפעמים הדפסות מחורבנות או תקליטים שחוקים), מלאי לא רע
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
לידיעתך ב"חור בשחור" יש גם בוטלגים באיכות ירודה אך במחיר סביר לתקליט מקורי (100שח) יצא לי לרכוש שם תקליט חדש שנשמע על הפנים, המוכר לא ציין שום דבר בנוגע לזה שזה זיוף (העטיפה הייתה באיכות סבירה פלוס כך שלא חשדתי שמדובר בזיוף) אבל שחזרתי עם התקליט לחנות בכדי לשאול איך קורה שתקליט חדש מפצפץ ובכלליות נשמע לא טוב, הוא שלף עותק נוסף מהמדף ואמר לי זה לא קורה לעולם תנסה את זה, באופן מפתיע גם העותק הנוסף היה גם כן בלתי שמיע. לאחר שיחה עם חבר הבנתי שהם מחזיקים שם זיופים ומוכרים אותם ללא ידוע הלקוח (בין אם מיידעים ובין אם לא, לדעתי מכירת עותקים לא חוקיים של מוזיקה היא עוול חמור מאוד לענף) חזרתי אליו ושאלת אם העותק מקורי, המוכר ענה מבלי למצמץ שזה עותק מזויף שיוצר במזרח אירופה, לזכותו יאמר שאת הכסף קיבלתי חזרה ללא ויכוחים.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
וואו. תודה ליאור. מה שכן, אני זוכר כי בזמנו היה ניתן לשמוע את התקליטים בחנות. (לפחות בחנות הישנה בשינקין). מעניין אם האופציה הזו קיימת גם בחנות החדשה.
חן חן דניאל. אנסה שם מסתמא.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
בתור חיפאי מסביר פנים ובעל חיוך לבבי, הייתי בחלק מהחנויות שהוזכרו כאן. חוייות הקניה שלי בחנויות התקליטים היו גרועות עד גרועות מאד. באופן לא מאד מפתיע, גם בסניף החיפאי של האוזן השלישית, אצל רב האמן מוטי, ייבדל לחיים ארוכים, חוויית הקניה גם היא לא משהו. רוצה לאמר - עדיף לדעת מה אתה רוצה כשאתה נכנס. או לחלופין, לבוא עם סמרטפון, חיבור אינטרנט אוזניות, על מנת שתוכל לשמוע את התקליטים שאתה רואה ב- YOUTUBE. ואל תצפה ליותר מדי עזרה מהמוכרים - או יותר נכון, ערך מוסף.
אם אתה רוצה "ערך מוסף", העולה לדעתי על חוויית קניה בבית בושת יקרתי, לך לדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר. אמנם אין שם הרבה ויניל, אבל מוסיקה יש שם, ואנשים נפלאים. יש שם איזה רוני אחד, ילד חמוד עם זיפים, רזה כזה ונידף ברוח, שיודע הכל על הכל. ואם הוא לא יודע, אז האחרים יודעים.
כל פעם שאני בא לעיר המצחינה הזאת, אני מתעקש לקבל זמן איכות בחנות על מנת שאווכל לצאת משם לאחר כשעה - שעה וחצי, עם סטפה של מינימום חמישה, מקסימום עשרים תקליטורים דנדשים. והכל - מוסיקה שבחיים לא שמעתי עליה.
אם יש הצדקה לחנויות הדיסקים היום, היא אך ורק בגלל שירות כמו בדיסק סנטר. עשה לעצמך טובה, התרפס לטובת הדיגיטל, ובקר שם. אני בטוח שיעשו לך היכרות עם חומר חדש ומעניין.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
אין לי עניין ככ בדיסקים. לא מבזבז על זה כסף. בנוסף, גם יודע בדיוק מה אני רוצה. אין הכוונה ברמה הספציפית לגבי תקליט מסויים... אלא מה הכיוון שאני מחפש. (ג'אז. ג'אז-רוק. פאנקי. פיוז'ן). מה שכן, אם יש אופציה באחת החנויות לשמוע (לבדוק), את התקליט... זה מעולה.
תודה מתן.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
מתן, דווקא בדיסק סנטר העלו את מינון הויניל לא מעט בחדשים האחרונים. אופציה לשמוע שם ודאי שלא, כי מדובר בחדשים ארוזים חתום.
_________________ folknrock
|
|
חזור למעלה |
|
 |