מחבר |
הודעה |
חבר האתר
|
 |
|
א. אני מרבה לאחרונה לשתות מוצרי diet, שאלה האם ישנה מגבלה מסוימת על בסיס יומי/שבועי? אני זוכר שפעם כתבו כזה דבר על בקבוק עצמו, אבל בזמן האחרון אני לא רואה כלום.. ועוד, אם אני נותן לילד (בין 10) 500מ"ל בשבוע, זה בסדר? ברור לי שעדיף מים, אבל מים קשה לי להכניס בכמויות של 2 ליטר ביום ב. מוצרי diet אחרים, כמו יוגורטים - מכילים תחליפים דיאטטים לסוכר. אפילו כל מיני כאלה "טבעיים" מכילים תוספת של סוכר. הבני זונות אלה יודעים שאנשים אוכלים יותר מזון שמכיל סוכר.. איזה מוצרים מומלצים (גם low-fat, גם ללא סוכר וללא תחליפים)? 
_________________ מיכאל
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
היתה מגבלה, לא זוכר אותה. אני לא נותן להם כל דיאט שהוא.
הדיאטטים שאני "מרשה" לא קשורים לסוכר, הם בגבינות. גבינות דלות שומן, פחות טעימות אבל גם פחות מזיקות.
תנסה תחליפים טבעים - למשל בתה לשים דבש ולא סוכר. קצת חרטא - כי גם הדבש שמוכרים לנו הוא מלא בסוכר ...
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
קונספצייאת מוצרי הדיאט נשמעת לי מוזרה. היוזר יודע שהוא אוכל יותר מדי, אז במקום לאכול פחות (אבל דברים טעימים ובריאים) הוא עובר לאכול אותו דבר או אף יותר, רק דברים פחות משמינים (ופחות מזינים). כלומר מטרת האוכל אצל היוזר היא למלא נפח, ולהמשיך ולתחזק את הצורך של הגוף בנפח רב של מזון, אפילו אם הוא נטול תזונה, ומסרטן. החיים המודרניים... חיפשתי להוסיף לינק לכמה שאספרטיים מסרטן (יש המון דיס אינפורמצייה ופרובגנדה בתחום הזה), אבל דווקא הכתבה הזאת נראתה לי הכי מאוזנת, ומלעשה היא יותר מרגיעה ודי עונה על שאלתך.. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=550219
_________________ אַנְ'לֹא שׁוֹתָה ווֹדְקָה, אַנְ'לֹא שׁוֹתָה רֶדְבּוֹל, רַק גִ'ין טוֹנִיק וּמֻעָבֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
LazyBoy כתב: קונספצייאת מוצרי הדיאט נשמעת לי מוזרה בוקר טוב אליהו ...  ברור ! זה "כאילו" תשלום המס שאנחנו מוכנים לשלם. ורק בזה ... ? אני מניח שאתה מכיר את המקרה הנדוש של "היוזר" שאוכל אנטריקוט 400 גרם רטבים לא דיאטטים כלל צ'יפס ו... דיאט קוק
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
אני לא "יוזר" אלא "לוזר"  - אני מחודש יוני הורדתי ~15קילו משקל שלי עכשיו בסדר לגמרי, אבל הטריגר היה דווקא בדיקות דם.. תודה על הלינק בקיצור, אין שום סכנה, אז למה בכל זאת פעם הייתה הזהרה?
_________________ מיכאל
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
האזהרה הייתה לגבי צריכה של 5 ליטר ומעלה ליום... ד"א - החומר הזה רעיל, לא מתפרק ולא יוצא מהגוף ; תשתה יותר מידי - יהיו תוצאות.
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube|SME-12A turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC | AURALIC ARIES G1 | PS audio juicer | Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
הממתיקים המלאכותיים הם לא חומר אחד אלא מגוון, חלקם נמצאו מזיקים לבריאות במידות שונות. מאחר וזו אחת התעשיות הסופר-רווחיות וענקיות של קרטלי מזון בארה"ב, הרי שמראש קל להניח שקשה יהיה להשיג חומר מחקרי מרשיע. מעולם לא צרכתי מהם, האמונה האישית הפרטית שלי שהם מזיקים לבריאות. ילד בן 10 עדיף שיאכל תפוח, לא כימיקלים רעילים אחרי זה בגיל 16, 28, 32, פתאום יש 'כשל כלייתי', 'קריסת כבד', 'גידולים במעיים' ואנשים מופתעים, כאילו האבולוציה שלנו התפתחה מספיק כדי לטפל בכימיקלים סינתטיים מורכבים http://www.camoni.co.il/?idr=402&pid=3534
_________________ אַל תְּהִי בָז לְכָל אָדָם, וְאַל תְּהִי מַפְלִיג לְכָל דָּבָר, שֶׁאֵין לְךָ אָדָם שֶׁאֵין לוֹ שָׁעָה וְאֵין לְךָ דָבָר שֶׁאֵין לוֹ מָקוֹם
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
....מה שריכטר אמר. וחוץ מזה, אם תביט על צריכת מתוק כסוג של התמכרות (מה שזה בדיוק) תבין ששימוש באספרטיים ודומיו מחזק אותה לאורך זמן - ובאופן פרדוקסלי כמעט מגדיל ולא מפחית את סיכויינו לאכול עוד סוכר רגיל, משמין ורעיל בעתיד. אני כבר לא זוכר איפוא קראתי את ההשוואה בין צריכת הסוכר הממוצעת בשנות העשרים של המאה הקודמת לזו הנוכחית...די מבהיל. בקיצור, כמו שכתבת למעלה
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
נועם כתב: ....מה שריכטר אמר. וחוץ מזה, אם תביט על צריכת מתוק כסוג של התמכרות (מה שזה בדיוק) תבין ששימוש באספרטיים ודומיו מחזק אותה לאורך זמן - ובאופן פרדוקסלי כמעט מגדיל ולא מפחית את סיכויינו לאכול עוד סוכר רגיל, משמין ורעיל בעתיד. אני כבר לא זוכר איפוא קראתי את ההשוואה בין צריכת הסוכר הממוצעת בשנות העשרים של המאה הקודמת לזו הנוכחית...די מבהיל. בקיצור, כמו שכתבת למעלהנועם אפילו לא בעתיד, זה יוצר סבילות לאינסולין http://circ.ahajournals.org/cgi/content ... /117/6/754והנה http://www.nature.com/oby/journal/v16/n ... 8284a.htmlבלינק שנתתי בהודעה למעלה תמצא מלא רעל.
_________________ אַל תְּהִי בָז לְכָל אָדָם, וְאַל תְּהִי מַפְלִיג לְכָל דָּבָר, שֶׁאֵין לְךָ אָדָם שֶׁאֵין לוֹ שָׁעָה וְאֵין לְךָ דָבָר שֶׁאֵין לוֹ מָקוֹם
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
_________________ אַנְ'לֹא שׁוֹתָה ווֹדְקָה, אַנְ'לֹא שׁוֹתָה רֶדְבּוֹל, רַק גִ'ין טוֹנִיק וּמֻעָבֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט
|
|
חזור למעלה |
|
 |