מחבר |
הודעה |
|
היי יש לי מגבר של TEAC דגם a-x1000 ישן מי שמכיר יודע.. המגבר עבד מעולה אם רמקולים infinity RS 2001.. יום אחד המגבר החליט לא להידלק לי.. פתחתי אותו וראיתי שהפיוז שרוף.. החלפתי כמה פעמים פיוז ברגע שמחליפים פיוז ומדליקים הפיוז נישרף.. החלטתי להביא פיוז יותר חזק ... עכשיוו הפיוז החזק לא נישרף אבל היה ריח שרוף שממגבר לא משו רציני כיביתי הדלקתי המנורה של המגבר דלקה אבל שום דבר לא עובד אין תגובה מהרמקולים כאילו שהוא כבוי ,כלום... עזבתי את זה ככה והיום ניסיתי להדליק את המגבר ועכשיוו גם הוא לא נידלק המנורה מכובאת..למרות שהפיוז אינו שרוף!? מה זה יכול לההיות כמה זה יכול לעלות לי בהתחשבות שאני חייל שאין לי ממש כסף עכשיוו להשקיע.. ובאופן כללי אני יודע שהמגבר והרמקולים האלו טובים השקעתי בעבר הרבה כסף רציתי לדעת מה השווי שלהם היום קניתי אותם מהשכן שלי שהוא חולה על המערכות הוא השתדרג והיה לו ממש קשה לתת לי את זה..
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
לא שאני מומחה גדול בתחום אבל ברגע שהחלפת לפיוז חזק יותר, העברת את החוליה החלשה למקום אחר ועכשיו הוא ניזוק. הרי התפקיד של הפיוז הוא "לחטוף" על מנת שלא יגרם נזק לרכיב אחר. ארז
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
כן שמעתי על הטענה הזאת כבר..יכול לההיות. עוד מישו יכול לעזור לי בבקשה?? תודהה
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
נכון, זאת היתה טעות מרה להחליף לפיוז בעל ערך אחר, מקווה שהמכשיר לא ניזוק יותר מידי. קשה לי להאמין שתקבל הערכת מחיר דרך האינטרנט או אפילו הטלפון, כנראה שתצטרך לקחת את המכשיר לטכנאי. נסה, אולי מישהו יסכים להעיף מבט ללא תשלום רק בשביל לתת לך הערכת מחיר לתיקון.
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
תפקידו של הנתיך (פיוז) הוא להגן על המגבר במקרים של תקלה. כאשר הנתיך נשרף, במרבית המקרים הדבר מעיד על תקלה. אם לאחר שהנתיך נשרף פעם אחת ומחליפים נתיך, באותו ערך כמו המקורי והוא נשרף שוב – בוודאות יש תקלה במגבר. אסור בשום פנים ואופן, אף פעם, להחליף את הנתיך לנתיך בעל ערך גדול יותר. מה שקרה במגבר שלך הוא שיש לו תקלה פנימית. רכיבים במגבר נשרפו. הפתרון היחיד הוא למסור את המגבר לטכנאי. אם זה משתלם מבחינה כספית – אין לי מושג.
_________________ בברכה, יהושע גומא
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
aloni כתב: נסה, אולי מישהו יסכים להעיף מבט ללא תשלום רק בשביל לתת לך הערכת מחיר לתיקון. להערכתי, אף טכנאי רציני לא ייתן הערכת מחיר ללא בדיקה מקיפה, דהיינו, ללא תשלום.
_________________ בברכה, יהושע גומא
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
הבנתי תודה עכשיוו שאלה כזאת.. מישו שמע על המגבר והרמקולים האלו הם טובים שווה להששקיע??
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
מגבר די בסיסי לא משהו מיוחד , 40 וואט . לא שווה תקון של יותר מ 200 ש"ח . עדיף לך אולי לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות מגבר מיד 2 .
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
אני הבנתי שהשכן שלי השקיע אז כמה אלפים בישבילו.. ראיתי באיזה אתר מחול שמוכרים אותי ב370 דולר מה שאומר שבארץ הוא יותר יקר אפילו..
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
איפה ראית ? יש לך לינק ?
הוא לא מגבר מיוחד , הוא די בסיסי .
אני חושב שעדיף שתארגן לך כמה מאות שקלים ותקנה מגבר מיד 2 . איזה NAD או ROTEL או שתקנה מגבר וינטאג נחמד . מגבר וינטאג הוא מגבר קלאסי שיוצר בשנים 70-80 . באותם שנים עשו מגברים מאוד טובים . תעשה חיפוש בגוגל "וינטאג'" תמצא המון מידע בעברית והרבה דגמים מומלצים .
|
|
חזור למעלה |
|
 |