dudib כתב:
רם
זה לא מקובל בכלל
עבדתי על הטשולנט 4 ימים כולל יום בישול יום עיכול יום הקאה ויום בישול מחדש של כל החומר.
מה פתאום אתה דוחה את ההזמנה ? אתה יודע כמה קשה לאכול סיר צבאי מלא טשולנט ?
( לא מדבר בכלל על גלי ההדף בכל אזור חיוג מרכז ).
זה דורש הסבר , אישתי בוכה כבר יממה שנייה ברציפות ואני נחנק מצחוק כבר שבוע שלישי .
בקיצור ........
דודיב יקירי
אפתח מהסוף , (ברשותך)- זה לא אתה , זה אני.
אתה רואה , זה בדיוק הדבר שחששתי ממנו,מעין משק כנפי פרפר בסין (=הזמנה לחמין/טשולענט) המסתיימת בקריסת חברות , מרירות ומחנאות (שלא לומר סכינאות).
אני מפציר בך ידידי ופונה אליך בכל לשון של בקשה להבין גם אותי
אגב, מדוע שלא תקפיא את התקרובת , ונשתמש בה בעתיד ?
נ.ב- נודע לי שאפשר להשתמש בעיסה כסורבנט הידוע כמרסן את הצליל (בניגוד לספייק)
בקיצור, חברים?
בשמחות
רם, יפו