מחבר |
הודעה |
|
שלום. לאחרונה קניתי רמקולים חדשים (polk audio lsi9) עם אפשרות BI-WIRE. יש לי כבר כמה שנים רסיבר של denon דגם 1906. מישהו בבקשה יכול לתת לי הנחיה לגבי חיבור הרמקולים לפי bi-wire? אני פשוט לא רוצה לשרוף את המגבר או את הרמקולים. תודה רבה !
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
אני מניח שאתה רוצה BIAMP ולא BIWIRE.
BIWIRE זה להשתמש בשני סטים של כבלים על אותו ערוץ. BIAMP זה להגביר כל רמקול בשני ערוצי כח (כמובן שגם כאן צריך שני סטים של כבלים).
כדי לחבר ב- BIAMP אתה חייב להוריד קודם את המגשר שעל הרמקול, ואז לחבר סט כבלים אחד (במקרה של רסיבר) ל- FRONT ימין ושמאל, וסט כבלים שני מצמד בטרמינלים השני לאחד מסטי האחוריים הזמינים לך ברסיבר. אתה גם צריך להודיע לרסיבר שכך אתה עובד, אמור להיות את זה איפשהו בהגדרות.
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
במקרה זה הוא לא רק יוסיף עוד צרכן לאותו הספק? למה זה b-amp? להבנתי (השגויה?) עבור b-amp צריכים שני מגברים.
_________________ אַנְ'לֹא שׁוֹתָה ווֹדְקָה, אַנְ'לֹא שׁוֹתָה רֶדְבּוֹל, רַק גִ'ין טוֹנִיק וּמֻעָבֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
לא הבנתי למה. הערוצים ברסיבר בדר"כ לא משותפים בהספק ככל שאני יודע.
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
תשתמש ב - Stereo/Direct Mode ועזוב את BIAMP. בכלל לא בטוח שזוג ערוצי סראונד (שהמליצו לך לצרף לדחיפה מקבילה) הם באותה איכות ההגברה כמו זוג יציאות הראשי.
_________________ "מותו של אדם אחד - טרגדיה, מותם של מיליונים - סטטיסטיקה"
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
כלומר כל ערוץ ברסיבר מטפל בטווח תדרים אחר? ( כמובן לאחר שמגדירים במגבר שיעבור כך)
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
valer_valer כתב: (שהמליצו לך לצרף לדחיפה מקבילה) לא המליצו כלום, ענו על שאלה. asafbh כתב: כלומר כל ערוץ ברסיבר מטפל בטווח תדרים אחר? ( כמובן לאחר שמגדירים במגבר שיעבור כך) בפועל כן, אבל לא צריך לעשות חיתוך ברסיבר משום שהקרוס ברמקול עדיין פעיל.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
ברסיבר שיש לו ספק אחד לכל הערוצים, כמו לרוב הרסיברים, אז כל הערוצים הם צרכנים של אותו הספק. אם אתה משתמש בארבעה ערוצים, אז אתה מקטין את העוצמה של שני הערוצים הקדמיים. כלומר יכול להיות שזה יעשה משהו בסאונד אבל לא בטוח שמה שיעשה זה מה שרוצים להשיג, וזה לא b-amp. אולי יהושוע יעשה קצת סדר כי אני בכלל לא סגור על כלום.. ממה שהבנתי מאז ותמיד, להשיג b-amp אמיתי צריכים שני מגברים (או כל צורה אחרת בה מוסיפים עוד שני ערוצים מוגברים נוספים (מספק אחר)), וקרוס חיצוני, רצוי דיגיטלי (אולי עבור שליטה וכיול?), שיעמוד בין המגבר ובין הטרמינלים השונים של הרמקול.
_________________ אַנְ'לֹא שׁוֹתָה ווֹדְקָה, אַנְ'לֹא שׁוֹתָה רֶדְבּוֹל, רַק גִ'ין טוֹנִיק וּמֻעָבֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
|
ספק זה לא מגבר. למגבר דו ערוצי שיש ספק אחד אז בתכלס יש לו רק ערוץ אחד?
מה שתיארתי זה בכל מקרה BIAMP. האם זה ה- BIAMP האופטימאלי? כנראה שלא. האם הוא צריך BIAMP בכלל? גם כנראה שלא.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
|
חזור למעלה |
|
 |